Amb l’objectiu de fomentar  l’emprenedoria com una opció d’autoocupació i donar a conèixer els serveis i programes  dedicats a la creació i creixement de noves empreses

Un any més GLOBALLEIDA, ha estat present  a la  Fira UdL Treball,  la primera edició en format virtual per tal d’adaptar-se a la situació actual, amb l’objectiu de fomentar  l’emprenedoria i l’ocupació i contribuir a l’accés dels joves al món laboral.

Aquesta fira dona l’oportunitat als estudiants de la UdL de conèixer de primera mà les oportunitats laborals del territori, rebre orientació específica sobre l’ocupabilitat, la millor manera de promocionar-se en el seu perfil laboral així com, rebre informació dels serveis que oferim per ajudar a tirar endavant una idea de negoci, com una opció d’autoocupació.

En el marc d’aquesta fira, GLOBALLEIDA, també ha donat a conèixer als assistents, la borsa de treball de la Plataforma Virtual d’Ocupació i les sessions d’orientació i formació dels Dimarts Feiners, adreçades a persones que estan en procés de cerca activa de feina,. A més també s’ha informat dels serveis i avantatges que s’ofereixen als 18 centres empresarials de la Xarxa CEI que dinamitza aquesta entitat.