Compartint estant amb l’IMO s’han donat a conèixer  els serveis i programes de les dos entitats per tal de facilitar la inserció laboral dels joves

Un any més GLOBALLEIDA, ha estat present a  la Fira UdL Treball, compartint estand amb l’IMO, Institut català d’Ocupació amb l’objectiu de fomentar  l’emprenedoria i l’ocupació i contribuir a l’accés dels joves al món laboral.

En el marc d’aquesta fira, GLOBALLEIDA ha donat a conèixer als visitants, la borsa de treball de la Plataforma Virtual d’Ocupació i les sessions d’orientació i formació dels Dimarts Feiners, adreçades a persones que estan en procés de cerca activa de feina,. A més també s’ha informat dels serveis i avantatges que s’ofereixen als 18 centres empresarials de la Xarxa CEI que dinamitza aquesta entitat.

Tanmateix l’IMO (Institut Municipal d’Ocupació) ha donat a conèixer el programa singular Obrint Portes als joves, un programa adreçat als inscrits a la garantia juvenil que garanteix l’entrada dels joves titulats al món laboral. I el  programa Explorer d’impuls d’idees de negoci de base tecnològica.

La Fira amb més de 500 participants, ha estat un èxit de participació i més de 70 joves s’han interessat pels serveis i programes que s’ha donat a conèixer des de l’estand de GLOBALLEIDA.