Des del seu estand ha donat a conèixer  les activitats per a la promoció i dinamització de l’emprenedoria i ha  fet difusió del programa “Obrint Portes”  com una eina per garantir l’entrada dels joves titulats al món laboral.

Un any més GLOBALLEIDA, ha estat present a  la Fira UdL Treball, amb l’objectiu de fomentar  l’emprenedoria i l’ocupació i contribuir a l’accés dels joves al món laboral. En el marc d’aquesta fira s’ha fet difusió del programa de Garantia Juvenil,  “Obrint Portes” a través de l’IMO, adreçats a joves de 18 a 29 anys.

El programa “Obrint Portes” del Pla integral de Garantia Juvenil que es  desenvolupa des de l’IMO, destinat a persones menors de 30 anys, amb estudis superiors(CFGS o Universitaris) i que es trobin en situació atur, ofereix serveis personalitzats d’acompanyament i suport, per tal d’orientar el futur professional dels joves amb l’objectiu d’aconseguir la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu.

L’orientació i tutorització, el coneixement i exploració de l’àmbit laboral, l’emprenedoria, la formació, l’acompanyament a la inserció en el mercat laboral,  la continuïtat formativa o el retorn al sistema educatiu són algunes de les accions que s’ofereixen als joves.

La Fira amb més de 500 participants, ha estat un èxit de participació i més de 70 joves s’han interessat en el  programa de Garantia Juvenil subvencionat pel Fons Social Europeu, a través dels serveis d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, que s’ha donat a conèixer des de l’estand de GLOBALLEIDA.