Un programa desenvolupat conjuntament amb FemCAT per acostar el món de l’empresa a l’alumnat de secundària. Un any més se sumen 5 noves empreses al projecte

Un any més s’ha celebrat la trobada amb els tècnics de FemCAT, GLOBALLEIDA i empresariat de Lleida, organitzada amb l’objectiu de presentar i formar als nous empresaris i empresàries que s’incorporen al programa Escola i Empresa, un programa que pretén acostar a l’alumnat de secundaria, el món de l’empresa a través de l’experiència en primera persona d’un empresari/a.

En Javier Pardina dedicat a la Fotografia de stock i d’empresa, la Laura Ravés, Coaching i mentora d’empreses, la Laia Rogel de l’Agència de publicitat La Pometa Gràfica, l’Anna Cuadrat, de Priorat Natur i la       Maria Araujo de l’empresa d’Eurosio són els cinc empresaris i empresàries que s’han incorporat aquest any al projecte.

En el curs 2018-2019, el programa Escola i Empresa va arribar a 14.843 alumnes, a través de 410 sessions a 262 centres de tot Catalunya. Un total de 160 ponents van participar en el programa Escola i Empresa, provinents de FemCAT, GLOBALLEIDA i d’altres entitats amb qui hi ha establertes aliances (eduCaixa, Barcelona Activa, Fundació Roca i Galès, Fundació Escola Emprenedors,  Agència del Desenvolupament del Berguedà, Barcelona Global i en general el boca-orella).

GLOBALLEIDA treballa conjuntament amb la fundació d’empresaris i empresàries de Catalunya FemCat, el programa Escola i Empresa a través del Programa E2 Escola d’Emprenedors fent xerrades i tallers als centres de secundària de les comarques de Lleida.

El programa E2 Escola d’Emprenedors, programa de foment de l’esperit emprenedor que neix l’objectiu de promoure l’emprenedoria a l’escola mitjançant accions i activitats adreçades a alumnat i personal docent, tanca el 2019 amb  un total de 96 activitats impartides a diferents centres de la província amb una participació de 3.419 alumnes i 42 professors, d’aquest total, 28 activitats corresponen al Programa Escola i Empresa, amb una participació de 1.195 alumnes de 23 centres de les terres de Lleida.

Des de GLOBALLEIDA, com entitat pionera en el foment de l’emprenedoria, cada any treballem per facilitar la incorporació de nous empresaris/es que vulguin col·laborar de forma gratuïta i desinteressada explicant la seva experiència a l’alumnat dels diferents centres educatius.