Sota l’eslògan “Posa els negocis a treballar” s’ha celebrat la novena edició de Bizbarcelona by Barcelona Activa. Un certamen consolidat com el millor fòrum de debat i coneixement d’Espanya sobre emprenedoria, petita i mitjana empresa i economia social.
Els tècnics de promoció econòmica del territori han participat a les activitats proposades per la Xarxa Catalunya Emprèn i per tercer  any consecutiu hem participat conjuntament amb Centre de Reempresa de Catalunya

Lleida, 12 de juny de 2019. La novena edició de Bizbarcelona by Barcelona Activa per a persones emprenedores, pimes, startups i autònoms ha abordat diferents qüestions relacionades amb l’emprenedoria i la gestió empresarial oferint  eines, formació i recursos a través de gairebé 200 activitats programades entre conferències, presentacions, sessions d’assessorament i espais de networking. A més d’una àrea comercial amb la participació de 70 expositors.

Els tècnics de promoció econòmica del  conjunt del territori adherits al programa Catalunya Emprèn, un any més han participat a les activitats proposades en aquest certamen, en el què, entre d’altres s’han presentat les últimes novetats del programa Catalunya Emprèn proposades pel 2020.

Pel que fa al programa Reempresa consolidat a Lleida un any més  i de la mà del Centre de Reempresa de Catalunya, hem estat presents al Biz Barcelona. Un espai que ha estat dedicat a difondre la filosofia del programa Reempresa com alternativa a la creació de negocis i en el què, GLOBALLEIDA ha estat convidat a donar a conèixer la seva tasca com a punt d’atenció oficial d’aquest programa amb el que està desenvolupant el treball en xarxa amb els diferents Consells Comarcals de la província.

Els indicadors d’impacte a destacar del 2018 a Lleida són de, 113 Reemprenedors i 102 cedents atesos a la província de Lleida, amb un resultat de 38 Reempreses d’èxit que ha suposat el manteniment de 73 llocs de treball amb una inversió induïda: 681.260,00 €

Pel que fa als indicadors d’impacte a destacar des del 2011 al 2018 a Lleida, sumem  el 6% dels casos d’èxit del programa Reempresa de Catalunya, amb més de 120 casos d’èxit que han  salvaguardat més de 280 llocs de treball amb una inversió induïda de 2.900.000€.