Un  any més els tècnic de promoció econòmica del territori han participat a les activitats proposades per la Xarxa Catalunya Emprèn i per segon any consecutiu hem participat conjuntament amb Centre de Reempresa de Catalunya en la nova edició del saló d’emprenedors i empresaris BizBarcelona.

Certamen que es consolida com el millor fòrum de debat i coneixement d’Espanya sobre emprenedoria, petita i mitjana empresa i economia social.

Lleida, 31 de maig de 2018. La vuitena edició de Bizbarcelona by Barcelona Activa amb prop de 300 ponents han donat a conèixer les claus i consells per a la digitalització dels negocis i per millorar tant els resultats de projectes empresarials que ja estan en marxa com d’aquelles iniciatives emprenedores que estan arrencant. Amb més de 190 conferències i activitats, Bizbarcelona es consolida com el millor fòrum de debat i coneixement d’Espanya sobre emprenedoria, petita i mitjana empresa i economia social.

Els tècnics de promoció econòmica del  conjunt del territori adherits al programa Catalunya Emprèn, un any més han participat a les activitats proposades en aquest certamen, en el què, entre d’altres s’han presentat les últimes novetats del programa Catalunya Emprèn proposades pel 2019

Tanmateix pel que fa al programa Reempresa consolidat a Lleida a través de tots els  Consells Comarcals del Territori,  per segon any consecutiu i de la mà del Centre de reempresa de Catalunya, hem estat presents al Biz Barcelona, certamen al que els tècnics lleidatans d’aquest programa han estat convidats. Un espai que ha estat dedicat a difondre la filosofia reempresa com alternativa a la creació de negocis. I un escenari en el que s’han organitzat matchings, elevator pitch, conferències i s’ha ofert assessorament tant a cedents com a  emprenedors interessats en aquest programa. Espai en el que algunes empreses de Lleida han aprofitat l’ocasió per donar-se a conèixer.

GLOBALLEIDA és punt d’atenció oficial del Centre de Reempresa de Catalunya, fruit de l’acord de col·laboració, que van signar el passat més de març, de 2017 i renovat aquest 2018, amb la patronal Cecot per consolidar el programa a la província de Lleida.

En aquest espai el consorci GLOBALLEIDA ha estat convidat a donar a conèixer la seva tasca com a punt d’atenció oficial d’aquest programa amb el que està desenvolupant el treball en xarxa amb els diferents Consells Comarcals de la província. La posada en marxa del programa Reempresa, en col·laboració amb el Consorci GLOBALLEIDA i a través dels punts d’Atenció dels Consells Comarcals del territori ha permès la continuïtat de 38 empreses en els últims 15 mesos

El certamen, que aglutina propostes per accelerar el creixement empresarial i l’impuls de projectes, s’ha celebrat  en el recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona els dies 30 i 31 de maig.