Amb el CEI Bell-lloc i CEI Balaguer com a protagonistes

Avui hem parlat de les empreses que creixen a la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA, com en el cas de  l’empresa ECNOR SERVICE S.L, que ocupa el lloc 360, d’entre les 800 companyies joves que més ràpid creixen a nivell estatal, segons l’estudi  publicat recentment per Iberinform del CEI Bell-lloc i,  d’ Agile Development, especialistes en la realització de projectes clau en mà; la realització d’estudis, projectes i assessorament relacionats amb la consultoria empresarial; la realització de serveis d’enginyeria, així com la de serveis relacionats amb l’enginyeria de processos; la prestació de serveis de recursos humans, com ara gestió, formació i selecció del CEI Balaguer, dos joves empreses amb clients a reu del món.

També hem parlat amb els tècnics del CEI Bell-lloc, Roger Bosch i del CEI Balaguer Jaume Roca, que ens han explicat el funcionament i els nous projectes que han posat en marxa per dinamitzar el teixit empresarial del territori. Com és la participació en el  projecte Ecofood HubLab amb el que es volen convertir en un centre de referència en bioeconomia circular i acollir a nous emprenedors que vulguin investigar i dur a terme projectes dedicats a la conversió de recursos biològics renovables (matèria orgànica o purins, per exemple) en productes amb valor afegit. Així, reaprofitarà recursos que  actualment no s’utilitzen, que tornaran al mercat.

A més els emprenedors  Joan Pla de l’empresa tecnològica IMATICA, Empresa del CEI Bell-lloc de serveis informàtics dedicada al hardware i al software de gestió empresarial. Serveis cloud, hosting, disseny web, manteniments, instal·lació de xarxes, i consultoria tecnològica. Solucions a mida per a petites i mitjanes empreses. I David Puig de l’empresa PROISEN, dedicada a Projectes i Solucions d’Enginyeria, recentment instal·lada al CEI Balaguer, han explicat quins beneficis i suports els hi aporta estar instal·lat en un dels vivers de la Xarxa.

 

Premsa: