A Lleida, Tàrrega, Les Borges Blanques, el Pallars, Llardecans, Torrebesses s’han organitzat diferents sessions formatives en diferents àmbits de la gestió personal i empresarial

GLOBALLEIDA, a través del catàleg EmForma ofereix formació en diferents àmbits de la gestió empresarial,  fomenta l’esperit emprenedor entre els joves i facilita la creació d’empreses amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

Aquesta setmana i al CEIILLEIDA s’han impartit la càpsula formativa Marketing i vendes: com fer-se un lloc en un mercat saturat i complex, a càrrec de la Núria Guixés, al CEI Les Borges Blanques,  Què et diu la teva comptabilitat? Com et veuen de fora? A càrrec del formador, Oriol Pujol. I al CEI Pallars Jussà; Els Drons: Tecnologia innovadora al servei de tothom.

També al CEI Tàrrega S’ha impartit la sessió dels Dijous Emprenedors Coaching i PNL aplicat a les vendes en un món omnicanal 1, a càrrec de la consultora d’empreses Sílvia Ibañez. Economista & Emprenedora & Formadora.

Pel que fa a les activitats proposades en els Dimarts Feiners, sessions formatives adreçades a persones que estan en cerca activa de feina, s’ha impartit la sessió formativa; Què diu el meu contracte laboral? a càrrec de Núria Batlle a l’ Ajuntament de Llardecans. Tanmateix a l’Ajuntament de Torrebesses la formadora Àngels Revenga ha impartit la sessió sobre: Gestió emocional: clau de l’èxit personal i professional.

Dins les activitats adreçades als alumnes i professors dels centres educatius que inclou el programa E2, Escola d’Emprenedors,  a l’Escola del Treball el Formador Gorka Bartolomé de Do-Ceo Training ha impartit el Taller: Prepara el teu elevator pitch. I els alumnes del Col·legi Episcopal han participat en el  Taller  Pla d’Empresa Part I: D’on sorgeixen les idees de negoci, impartit per la formadora, Ana Campos.