Internacionalització, Fiscalitat, el Productivity Lab, per promoure l’ús de la tecnologia a les empreses o l’assessorament financer, han estat els temes que s’han impartit.

Dins l’àrea de formació GLOBALLEIDA, ha organitzat avui diferents jornades adreçades a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals.

El centre Productivity Lab, ha impartit el curs, “ Eines tecnològiques low cost per millorar la productivitat”, a la Cambra de Comerç de Lleida, al que han assistit més de 50 persones. En la primera part s’ha explicat  que és  el Productivity Lab de Lleida?,  les eines per a un nou món del treball,  i algunes recomanacions del correu electrònic i  de Microsoft Excel per guanyar eficàcia, en la segona part s’ha treballat amb exemples pràctics.

Al mateix temps, al  Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, dotze empresaris lleidatans assistien a la jornada de presentació de les noves linies de finançament d’ENISA Empresa Nacional de Innovación, S.A, a càrrec  de l’assessor, Cormac Leggett. Aquesta activitat es fa amb la finalitat de promoure l’atenció personalitzada d’entitats de finançament per a persones emprenedores i empreses de  diferents punts del territori, amb l’objectiu d’ augmentar  i millorar les seves possibilitats de finançament.

Per altre banda, aquesta tarda s’ha  impartit  una Jornada d’internacionalització  de nivell inicial i avançat a càrrec de Ricard Navàs al Cei Val d’Aran i  de Fiscalitat per l’empresari autònom a càrrec d’Anna Belen Cambra, al Cei Pallars Sobirà.

Lleida, 25 de novembre de 2014