Potenciar la marca personal, receptes d’èxit en models de negoci, la gestió eficaç del temps, com fer una bona entrevista de feina o, el  coaching i PNL aplicat a les vendes són algunes de les propostes formatives d’aquesta setmana

En el marc del catàleg EmForma, aquesta setmana s’han organitzat diferents accions formatives per a la millora personal i professional. Al CEI La Seu d’Urgell, s’ha impartit la càpsula formativa: Com potenciar la teva marca personal/corporativa a les xarxes socials mitjançant contingut de valor, a càrrec de Montse Diaz. A l’Escola Arrel de Solsona, la càpsula formativa: Innova a partir de receptes d’èxit en models de negoci utilitzant SCOPE, a càrrec de Jordi Puigdellívol.

També, al Centre d’Iniciatives Empresarials (edifici 23A del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida) s’ha impartit una sessió formativa sobre  La Gestió eficaç del temps, a càrrec de l’economista, Marta Grañó  i de la tècnica de GLOBALLEIDA, Maria Ruiz.

Al CEI Tàrrega, la consultora d’empreses Sílvia Ibañez. Economista & Emprenedora & Formadora ha impartit la sessió dels Dijous Emprenedors: Coaching i PNL aplicat a les vendes en un món omnicanal 2.

Pel que fa a les sessions formatives dels Dimarts Feiners,  al CC Pallars Sobirà s’ha impartit la sessió Com fer una bona entrevista de feina, a càrrec de Tàctica 350. I els Valors i gestió del compromís, a càrrec de Mercè Majà. També a l’ Ajuntament de Cervera, Albert Vilà, ha impartit la sessió de  Dimarts Feiners: Presentacions escrites, telefòniques i en persona: les claus per a tenir èxit.

Tanmateix a les propostes del Programa E2, Escola d’Emprenedors s’ha impartit un Taller de Creativitat pràctic a càrrec de Laia Martínez.