Diferents entitats financeres han donat a conèixer els productes financers  més adients per a Pimes i autònoms

El Cei Balaguer ha acollit la jornada formativa “Finançament per a empreses rural”. Aquesta tenia com a finalitat apropar les empreses rurals a les noves fonts de finançament bancari, així com conèixer els productes financers més adequats per a PIMES i autònoms.

La jornada, que ha comptat amb la participació de prop de 20 persones, pretenia, també, fomentar el desenvolupament d’habilitats per a negociar amb la banca, a través de professionals experts en la matèria.

Un cop finalitzada la sessió informativa, algunes de les empreses assistents   han demanat entrevista individual “showroom” amb els tècnics de les entitats financeres, en la que han pogut analitzar conjuntament i indicar a cada un dels interessats,  el producte i, les condicions més adients pel seu projecte o sector.

GLOBALLEIDA, com dinamitzador de la Xarxa Cei ha organitzat conjuntament amb el Cei Balaguer i El GAL Noguera Segrià Nord, aquesta jornada sobre finançament, amb l’objectiu d’apropar al teixit empresarial de la Noguera  recursos per a endegar i consolidar els seus projectes de negoci. En aquesta ocasió les entitats financeres convidades a presentar els seus productes han estat l’Institut Català de Finances (ICF), Banc Sabadell i La Caixa.