Start-up Week 2021, una Jornada adreçada a l’alumnat d’FP, consistent en treballar els conceptes claus de l’emprenedoria

Com es pots ser emprenedor en la teva empresa, a l’empresa on treballes i en el teu dia a dia ha estat el fil conductor de la jornada

De l’1 al 5 de febrer, el Centre Integral de Formació Professional ILERNA, ha acollit  l’Start-up Week, una proposta on durant tota una setmana l’alumnat ha pogut conèixer de primera mà diferents experiències emprenedores de Lleida, referents en diferents àmbits i sectors.

Lorena Metaute, Daniel Gabarró, Joel Torres, Lily Brick, Lara Díez, Ivan Pascual, Berta Abella, Pere Pampols, Robert Sánchez, Adrian Zúcar, Magda Simó, Noé Bosch i representants de les empreses i entitats com GLOBALLEIDA, Grup Saltó o Invelon, entre d’altres, han participat en aquesta jornada per a explicar el significat d’emprendre, com es pot ser emprenedor en la teva empresa, a l’empresa on treballes i en el teu dia a dia.

La proposta de GLOBALLEIDA en aquesta jornada ha estat, la xerrada titulada: VA DE CINE!! L’emprenedoria a través del cinema, a càrrec de les tècniques de l’àrea d’emprenedoria, Marisa Benítez i Maria Ruiz. Una proposta engrescadora per treballar d’on sorgeixen les idees de negoci i les diferents competències emprenedores a través de les pel·lícules, ja què  moltes mostren processos emprenedors, siguin reals o de ficció, que abasten àmbits, entorns, èpoques i realitats ben diferents. A més també han pogut explicar els serveis que ofereix aquest consorci als alumnes.