Emprèn amb talent, una jornada adreçada a universitaris, estudiants de cicles formatius, emprenedors i públic en general

El proper dimecres 25 de novembre  es celebrarà telemàticament la Jornada Endavant 2020, que pretén ser un espai per escoltar experts, conèixer experiències, reflexionar i ampliar la xarxa de contactes entre els assistents.

La jornada adreçada a universitaris, estudiants de cicles formatius, emprenedors i públic en general comptarà amb la participació de Juan Carlos Cubeiro, expert internacional en lideratge i transformació empresarial. Conferenciant, assagista i divulgador, encarregat d’impartir la Conferència: Lideratge i emprenedoria. De la transformació digital a la transformació humanista, amb la què, analitzarà les claus del Talent pràctic per a millorar l’aptitud, l’actitud i el compromís dedicat al projecte.

Tot seguit tindrà lloc, una Taula Rodona amb experiències emprenedores: reinventar-se en temps de la Covid-19, moderada per, Josep M. Valero Gestor , Gestor de Projectes de transformació digital a Nestlé, S.A. Inversor i assessor de start ups.  En aquesta Taula coneixerem les experiències de   Dídac Merino, Soci fundador de Masqueit Smart Access. Consultoria en la implementació de solucions intel·ligents per a digitalitzar el control d’accessos, de temperatura i d’aforament.  La Marta, MarCom Directora d’INGAMEVR (INGroup). Sales de jocs dissenyades per a jugar lliurement amb múltiples experiències i jocs, de forma individual o en equip. I també participarà la Marta Domènech, Gerent de Hotels PRIORAT SL (Hotel-hostalsport). Hotel familiar de més de 90 anys d’història, situat al Priorat. Dedicats a l’enoturisme i gastronomia local.