El proper dimarts 27 de novembre  la Universitat de Lleida acollirà la Jornada Endavant 2018, que pretén ser un espai per escoltar experts, conèixer experiències, reflexionar i ampliar la xarxa de contactes entre els assistents

La jornada adreçada a universitaris, estudiants de cicles formatius, emprenedors i públic en general comptarà amb la participació de l’Andrea Vilallonga consultora en imatge i comunicació que impartirà la Ponència “Mira’t. Millora la teva imatge, renova l’actitud, treballa l’expressió”, una història de motivació, lideratge i superació personal que aborda la necessitat d’emprendre i de fer de la passió el nostre mitjà de vida. L’Albert Riba, empresari, formador, conferenciant i assessor d’empreses fent un recorregut per la seva trajectòria personal i professional, ens parlarà dels cicles vitals en les persones emprenedores.

I per últim la companyia d’improvisació teatral, Improvivencia, en clau d’humor i amb la participació del públic ens explicaran històries improvisades al voltant de la temàtica de l’emprenedoria.