Celebrada a la seu de la Delegació Territorial del Govern a Lleida, amb la  participació de 75 tècnics representants de les més de 100 entitats d’arreu de Catalunya adherides a aquest programa.

GLOBALLEIDA  assisteix a la V jornada tècnica de la Xarxa Catalunya Emprèn, com a coordinadora de la Diputació de Lleida, amb (PROMECO i CEEILLEIDA), i de l’Ajuntament de Lleida (Consorci, IMO i PCiTAL), en el programa Catalunya Emprèn. Es tracta d’un programa d’assessorament a emprenedors i emprenedores impulsat per la Generalitat de Catalunya.

La jornada que ha tingut lloc a la Delegació Territorial del Govern a Lleida, ha estat inaugurada per Ramon Ferré, delegat del Govern a Lleida, Xavier López, director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom i Octavi Miarnau, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a Lleida, en la que han participat 75 tècnics representants de les més de 100 entitats d’arreu de Catalunya adherides  a aquest programa.

En el decurs de la jornada, Oriol Oró, ha presentat   les activitats que GLOBALLEIDA està portant  a terme dins l’àrea d’emprenedoria i creixement empresarial, que tenen  la finalitat de potenciar les capacitats de les persones emprenedores per crear noves empreses que generin riquesa i llocs de treball, com a experiència d’entitat al territori.

Lleida, 29 d’octubre de 2014