A través de l’oferta formativa que s’inclou al catàleg EmForma  es fomenta l’esperit emprenedor entre els joves i es facilita la creació i millora de la gestió de l’empresa

03.05.2019 Aquesta setmana la professora del grau de turisme de la UdL, Natalia Daries ha impartit al  CEI  La Seu d’Urgell, la càpsula formativa, La Creació del Producte Turístic Agrícola: Què vull vendre?

Al CEI Tàrrega s’ha impartit una nova sessió dels Dijous Emprenedors: Introducció a les eines de publicitat de pagament a Google, Facebook i Instagram a càrrec de Xavier Mitjana, de Mitjana Comunicació. Director de projectes a Mitjana Comunicació, professional del màrqueting i la comunicació digital

Pel que fa a les activitats d’orientació professional que inclou el programa Dimarts Feiners, a l’Ajuntament d’Almatret,  el formador David Jorba, ha impartit la sessió Com tenir un bon dia: pensar en gran, sentir-se millor.

Pel que fa a les sessions formatives que inclou el programa E2 Escola d’Emprenedors adreçades a alumnes i professors a l’INS Escola del Treball s’ha impartit el Taller de Negociació i Relacions Personals i el  Taller d’habilitats comunicatives. A Escola d’Hoteleria de Lleida,  el Taller de Marca Personal i,  a IES Samuel Gili i Gaya la tècnica de GLOBALLEIDA, Maria Ruiz ha impartit el  Taller: Factors clau a tenir en compte per iniciar un projecte empresarial.