Conjuntament amb la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa, com a Intermediary Organizacion.

Programa finançat per la Unió Europea que permet l’intercanvi d’emprenedors a una PIME, en un altre país de la Unió Europea.

Avui, GLOBALLEIDA i la Cambra de comerç de Terrassa, han signat el conveni de col·laboració per a la difusió  del programa europeu  “Erasmus  For Young Entrepreneurs”.

En aquest conveni, GLOBALLEIDA actua com a punt d’informació a les Terres de Lleida del programa, en coordinació amb la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa, organització intermediària del Programa (gestora del programa i de les beques).

Erasmus  For Young Entrepreneurs, és un programa d’intercanvi destinat  a les persones emprenedores i finançat per a la Unió Europea,  que els hi ofereix l’oportunitat de treballar al costat d’un empresari experimentat en un altre país de la Unió Europea, durant un període d’entre un i sis mesos.

Amb l’objectiu de que els participants d’aquest programa puguin adquirir les habilitats necessàries per dirigir una petita o mitjana empresa i les  empreses d’acollida es puguin  beneficiar  d’una nova perspectiva sobre el seu negoci i tenir  l’oportunitat de cooperar amb socis estrangers o conèixer nous mercats.

GLOBALLEIDA contribueix al desenvolupament econòmic, empresarial i territorial en tot l’àmbit de la demarcació de Lleida a través del foment de l’emprenedoria i l’ocupació, el suport a la innovació i la competitivitat, i l’impuls de la projecció exterior del territori.

Lleida, 09 de febrer de 2016