Darrere el Teló Estilistes, una perruqueria ubicada a la ciutat de Lleida,  una emprenedora  que amb aquest programa ha posat en marxa el seu negoci agafant un relleu que li ha permès no partir de zero.

Lleida, 27 de juny de 2018. Aquest mes de juny GLOBALLEIDA suma un nou cas d’èxit amb el programa Reempresa promogut per la Cecot i Autoocupació, per garantir la continuïtat de les empreses de la demarcació de Lleida.

Es tracta del cas concret de la perruqueria Darrere el Teló Estilistes, ubicada a  la ciutat de Lleida, el cas d’una emprenedora, que amb aquest programa ha posat en marxa el seu negoci agafant un relleu que li ha permès no partir de zero.

La Montse Gibello ha donat un gir innovador a la imatge de l’anterior negoci creant una ambientació basada en el cinema i el teatre,  després d’estar 6 anys formant-se entre Madrid i Barcelona, vol portar a Lleida tot el coneixement que ha aprés, en especial l’allisat japonès, l’únic allisat resistent a l’aigua, humitat i 100% permanent.

GLOBALLEIDA, com a punt d’atenció oficial Reempresa, està desenvolupant el treball en xarxa amb els Consells Comarcals de la província amb l’objectiu de treballar conjuntament per consolidar el teixit empresarial existent, reforçar la seva competitivitat i impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al territori.

Tant important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. La persona que reemprèn agafa el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent (cedent), comprant-la en la seva totalitat per continuar-ne l’activitat. Així, aporta a l’empresa una renovadora línia d’actuació