El conseller delegat de GLOBALLEIDA ha rebut  al grup de professors dels instituts de Lituània i República Txeca que participen en un Erasmus+ “Entrepreneurship” amb l’objectiu de conèixer l’activitat d’aquest consorci, especialment en l’àmbit de l’emprenedoria.

Interessats per les activitats que desenvolupa aquest consorci, el grup de professors provinents de Lituània i República Txeca que participen en un Erasmus+ “Entrepreneurship”, han sol·licitat aquesta visita, per tal de conèixer algunes tècniques en el foment de l’esperit emprenedor i l’emprenedoria, punts vitals per a la creació de noves empreses i conseqüentment generar ocupació i autoocupació com a objectiu prioritari.

Els representants dels instituts de Lituània i República Txeca han vingut acompanyats dels socis lleidatans de INS La Caparrella, l’INS Manuel de Montsuar, l’INS Josep Lladonosa, INS Joan Oró i l’INS Maria Rubies que també  participen en aquest programa Erasmus + “Entrepreneurship”

Erasmus+ és un programa de la Comissió Europea per l’educació, formació, joventut i esport amb vigència des del dia 1 de gener de 2014 fins al 31 de desembre de 2020 i comporta un increment significatiu dels fons destinats al desenvolupament del coneixement i les habilitats.

Aquest programa és la resposta de la UE als reptes socioeconòmics actuals. Es tracta d’una estratègia coordinada per al creixement i l’ocupació, anomenada Europa 2020, de la qual l’educació i la formació en són una part integral. La inversió en educació i formació es considera clau per al desenvolupament del potencial personal, l’adquisició de noves habilitats i l’increment de les perspectives laborals.

Recull Premsa: