La societat d’inversió Globalleida Inversions, SA, presidida per Ramon Roca (Ros Roca) i els consellers delegats Luis Villena, primer executiu del grup constructor Sorigué, i Robert Serentill, president de l’empresa Editora del Diari Segre, es converteix en el nou soci de Happyclick, adquirint el 5% del capital social de l’Empresa. Aquesta ampliació de capital i l’entrada del nou soci ajudaran a Happyclick a l’execució  del seu ambiciós pla de creixement.

Des de la creació, al febrer de 2015 de la Societat Globalleida Inversions S.A que va impulsar el consorci GLOBALLEIDA, s’han presentat 21 projectes, 7 dels quals han aconseguit finançament per un valor total de 235.000 €.

GLOBALLEIDA gestiona el deal flow d’aquesta societat, canalitzant projectes sorgits de la Xarxa dels 18 Centres d’Empreses Innovadores distribuïdes pel territori o mitjançant el seu Servei d’Atracció de projectes obert a iniciatives empresarials del nostre territori.

 

Per ampliar la informació clicar aquí

http://www.globalleida.org/sites/default/files/productos.png, http://www.globalleida.org/sites/default/files/happy-private.png