Dedicada a aprofundir en “El perfil del client i la Proposta de valor”

 Els representants de les 16 empreses participants del programa T’ACOMPANYEM han assistit  avui, a la segona sessió grupal prevista en el programa. El ponent Marco Yagüe, Enginyer Agrònom, MBA per ESADE i Màster en Desenvolupament Organitzacional, en aquesta sessió formativa ha aprofundit sobre, El perfil del client i la Proposta de valor.

El Ponent en aquesta sessió formativa ha abordat la importància de la proposta de valor, que és, què ha de contenir i com és formula. Així com aquelles preguntes a tenir en compte a l’hora de dissenyar la proposta de valor d’un negoci com ara: Quin valor proporcionem als nostres clients?; Quin problema dels nostres clients ajudem a solucionar?; Quines necessitats dels clients satisfem?; Quins paquets de productes o serveis oferim a cada segment de mercat? o, Què espera el client, per superar les expectatives?

El programa “T’ACOMPANYEM” adreçat als  autònoms i micropimes del territori, pretén que aquest col·lectiu millori  el control de la seva gestió i enforteixi  la capacitat de gestió econòmica, comercial i organitzacional. Està previst que les 16 empreses que estan participant en aquesta edició acabin el programa el primer trimestre de 2020.