Jornada coorganitzada pel Departament d’Ensenyament a través del grup de treball d’Emprenedoria ICE, la UdL i GLOBALLEIDA.

Amb la participació de prop 200 professors de les diferents etapes educatives i amb l’objectiu de transmetre coneixement i eines per treballar l’emprenedoria i l’aprenentatge basat en projectes.

Avui, a la Sala d’Actes del Rectorat de la UdL, l’Equip ICE “Implementació de l’Emprenedoria a l’FP” de la Universitat de Lleida, juntament amb els Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Ensenyament i GLOBALLEIDA, han organitzat  la II Jornada d’Aprenentatge basat en projectes i Emprenedoria. Del treball per projectes a la gestió del talent.

Amb l’objectiu de transmetre coneixement i eines per treballar l’emprenedoria i l’aprenentatge basat en projectes, hem conegut l’experiència personal de la Enginyera  Agrònom Zootènic, Eva Parra, especialitzada en la gestió de la qualitat de la llet sobre “L’aprenentatge basat en projectes i l’emprenedoria”. I el Model ETHAZI FP Euskadi”, a través de la conferència impartida per l’Agustin Agirre, sobre el  “Canvi metodològic a les aules de Formació Professional.

Tanmateix en el decurs de la jornada també s’ha fet la presentació dels projectes d’emprenedoria social d’ ASPID-La Caixa, a càrrec de la Sra. Lídia Méndez, Incorpora-ASPROS, a càrrec de la Sra. Mireia Castells i Ponent Coopera a càrrec del Sr. Josep Manel Busqueta.

Els encarregats de donar la benvinguda als assistents de la jornada han estat,  Enric Mir, diputat de promoció econòmica de la Diputació de Lleida, Fernando Guirado, adjunt al vicerectorat estudiantil de la UdL i el conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró. La cloenda de l’acte ha estat a càrrec de M. Pilar Nus, Sub-directora General d’Ordenació a l’FP, Departament d’Ensenyament.