El decàleg de l’emprenedor i 3 pràctiques per multiplicar el rendiment de l’equip ha estat la temàtica que s’ha abordat en aquesta formació organitzada per ACCIÓ, amb Albert Cervera, CEO de Simbiotia i Sergi Mora d’Startup Catalonia

Lleida, 16 de juliol de 2019. Els participants del programa StartUp de GLOBALLEIDA han assistit a la segona formació que preveu el programa.  El decàleg de l’emprenedor i 3 pràctiques per multiplicar el rendiment de l’equip”, ha estat la temàtica que s’ha abordat avui, amb l’objectiu de conèixer els punts clau per a un emprenedor i fer networking amb altres professionals del sector.

Una sessió formativa organitzada per ACCIÓ, en la que s’ha aprofundit en punts com, l’organització a les vendes, seleccionar les inversions més apropiades segons la fase de l’empresa o, com multiplicar el rendiment de l’equip entre d’altres, amb Albert Cervera, CEO de Simbiotia, una empresa que crea entorns terapèutics a través de la natura i Sergi Mora d’Startup Catalonia.

L’objectiu del programa de creixement empresarial Lleida StartUp és que les companyies participants millorin el seu model de negoci, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin en els seus processos de gestió i creïn llocs de treball, entre altres.