Lleida i Tremp van acollir a més de 50 alumnes per formar-los amb els coneixements bàsics per a la creació d’una empresa.

Ahir, en la localitat  de  Lleida i Tremp va començar una nova edició dels Dijous Emprenedors amb la que es vol dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques  per a desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit.

Cada centre empresarial pot escollir quatre sessions de les set que se’ls hi ofereix.

.1.- Tinc una idea. I ara què?. Jose Alonso,  professor UdL

2.- Marketing 2.0. Eduard Cristòbal, professor de la UdL

3.- Passos i costos per crear la teva empresa. Tècnics de la Cambra de Comerç de Lleida i la COELL..

4.- Definició del model de negoci (Mètode Canvas). Salvador Pifarré.

6.- Habilitats Comunicatives. Jordi Cabestany, coach en comunicació

7.- Desenvolupar un projecte emprenedor: de la idea a la crua realitat realitat. Marta Granyó, investigadora en iniciativa emprenedora i professora d’ESADE.

Aquest programa formatiu de creació d’empresa “Dijous Emprenedors”, organitzat conjuntament amb GLOBALLEIDA, s’està impartit a tot el territori a través de la Xarxa de Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per  crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional. El Ceeilleida i el Cei Pallars Jussà, formen  part de la Xarxaceilleida, que dinamitza GLOBALLEIDA, que actualment compta amb 18 centres, 180 espais i més de 12.000 m2 a disposició de les persones.