El Cei de Sort, Tremp, Les Borges Blanques i la Val d’Aran han estat els centres que han acollit aquesta setmana, als prop de 50 inscrits a les formacions que han ofert

19-10-2018 Aquesta setmana s’han impartit accions formatives en diferents àmbits per a la millora de la gestió de l’empresa. Pel que fa a les activitats proposades en els Dimarts Feiners, formació d’orientació professional dirigida a persones que estan en procés de cerca activa de feina, a Sort s’ha impartit una sessió de Personal Branding, en la que s’ha abordat la importància de considerar-se a un mateix com una marca i diferenciar-se així dels altres i aconseguir el major èxit possible, tant en les relacions socials com en les professionals.

Tanmateix  al CEI Pallars Jussà a Tremp s’ha impartit la càpsula formativa: Creació de botigues online amb WordPress+ Woocommerce, a càrrec d’ Albert Calzada, a la que han assistit 27 persones interessades en aquesta temàtica. I Al Cei la Val d’Aran la càpsula formativa a càrrec d’Ana Campos: L’excel-lència en atenció al client.

Pel que fa a la formació que s’ofereix als Dijous Emprenedors, al CEI de les Borges Blanques s’ha impartit la sessió Que podem fer per millorar els resultats de la nostra empresa o negoci,  a càrrec de Francesc Pérez. Un taller per ajudar els empresaris a obtenir millors resultats en la seva empresa.