Amb un Taller per l’elaboració del Pla d’Empresa a Tàrrega i Lleida

Tàrrega va iniciar el nou any amb l’organització del Taller per l’Elaboració del Pla d’Empresa,  un taller  pràctic de formació  per a totes aquelles persones que tenen previst tirar endavant una idea de negoci.

El Ceeilleida aquesta setmana també ha iniciat la primera sessió del Taller de pla d’Empresa.

Aquest Taller pràctic, està  dirigit a  grups reduïts d’emprenedors que tinguin una idea de negoci, amb l’objectiu d’aprendre a fer i tirar endavant  un Pla d’Empresa, requisit imprescindible per crear una empresa.

Pel que fa a la formació inclosa en el programa E2 Escola d’Emprenedors, programa que neix amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora en l’àmbit del sistema educatiu, potenciar actituds positives i despertar entre els alumnes l’interès pel món de l’empresa i promoure  iniciatives empresarials, mitjançant accions i activitats adreçades a alumnes i personal docent. Aquesta setmana s’ha impartit el Taller D’on sorgeixen les idees de negoci,  a un grup de 28 alumnes de 4r d’ESO de l’IES Ronsa.  També  a l’Escola del Treball  s’ha impartit la primera part del Taller de metodologia SCOPE, metodologia que promou el pensament actiu, la planificació, el raonament crític, i la resolució de problemes.