Avui aprofundit en el Marketing Digital i eCommerce  amb Joandó Reverter, professor d’ESADE i coordinador de projectes d’empresa.

Lleida, 17 de setembre de 2018.– GLOBALLEIDA ha reunit avui, a les 10 empreses que estan participant en el programa Lleida StartUp, realitzat amb el suport d’Acció, en una nova sessió formativa especialitzada en Marketing Digital i eCommerce, a càrrec de Joandó Reverter  professor d’ ESADE i coordinador de projectes d’empresa.

En aquesta sessió grupal el ponent ha fet un repàs sobre el significat del Màrqueting, com a una disciplina que es responsabilitza d’estudiar el comportament dels mercats i dels consumidors. Així com també s’ha analitzat la gestió comercial de les companyies amb la finalitat d’atraure, captar, retenir i fidelitzar els clients finals a través de la satisfacció dels seus desitjos i necessitats; una àrea imprescindible per a qualsevol empresa.

En el decurs de la sessió formativa  s’ha aprofundit en els aspectes imprescindibles que han de treballar les empreses per tal d’aconseguir que millorin les seves vendes i beneficis, i es vegi incrementada la seva percepció de marca, treballant el producte, el preu, el lloc i la promoció.

El programa té previst que un cop acabades  les sessions formatives grupals comenci la segona fase que consistirà en un acompanyament expert i individual, per posar les bases d’un creixement sòlid i sostenible a l’empresa.

Les empreses que estan participant en el programa Lleida-StartUP. pensat per a empreses en fase inicial com és el cas de: GESTIÓN ENERGÉTICA PLUS, SL, FinalBoss Games, SL, Cerveses Artesanes de Ponent, SCP, Burgeon, SCP, IKIHAUS, SL, INVELON TECHNOLOGIES,SCP, MON ERMITAGE, SL, RECUPERACIONS INDUSTRIALS URGELL, SL i  SKILLTRADE, SL i BLUINDIC SOLUTIONS,SL tenen l’objectiu de reforçar el model de negoci, incrementar el nombre de clients, augmentar la facturació i aconseguir un posicionament de marca.

Sobre Joandó Reverter

Director i fundador de Jotados Marketing & Digital, consultoria estratègica especialitzada en Marketing Digital,  professor d’ ESADE i coordinador de projectes d’empresa.

Joandó ha definit projectes i campanyes de màrqueting en xarxes socials per a empreses com Honda, Epson, Revlon o Bayer, iniciant a diverses d’elles a Instagram.