Més de 150 professionals han assistit a la jornada organitzada per GLOBALLEIDA conjuntament amb institucions, entitats i organismes públics i privats de l’àmbit empresarial i laboral

 Amb Gemma Estany, tècnica de projectes de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) que ha pronunciat la conferència inaugural “El món rural, un espai d’oportunitats desconegudes” i, el Taller d’Innovació conduit pel Jordi Puigdellivol de SHERPA.cat.

 06-11-2018 El Rectorat de la Universitat de Lleida, ha acollit avui, la 9a. Jornada d’Orientació Professional, sota el títol “R-Tornar”. Amb més de 150 assistents entre professionals de l’orientació, alumnes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social i persones interessades en general, la jornada s’ha centrat en les persones que, un cop finalitzat el seu procés de formació es replantegi tornar al seu territori d’origen.

La jornada ha començat amb la conferència a càrrec de Gemma Estany, tècnica de projectes de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) que ha pronunciat la conferència inaugural “El món rural, un espai d’oportunitats desconegudes”

Tot seguit l’Albert Puigvert, gerent de l’Associació d’iniciatives Rurals a Catalunya (ARCA), ha presentat tres experiències amb el nom conjunt d’”Eines al territori”, que s’han portat a terme per part del Consorci GAL Noguera del Segrià Nord; de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i de l’Oficina de Treball del SOC de La Seu d’Urgell. I per acabar s’ha organitzat un Taller d’Innovació conduit pel Jordi Puigdellivol de SHERPA.cat.

Oriol Oró, conseller delegat de GLOBALLEIDA, Neus Vila, vicerectora d’Estudiants de la Universitat de Lleida, Rosa Maria Salmerón, regidora d’Educació l’Ajuntament de Lleida, Eloi Bergós, diputat de la Diputació de Lleida, Esperança Casas, coordinadora Territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Josep Serentill, cap d’Inspectors dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Lleida i Bibiana Bendicho, presidenta de la junta directiva ASPID, com a representants de les entitats que organitzen la Jornada han estat els encarregats de donar la benvinguda als més de 150 assistents.