Hem parlat del lliurament de la 3era. Edició dels Premis E2, Escola d’Emprenedors, una iniciativa conjunta entre  GLOBALLEIDA i el Departament d’Ensenyament, adreçat  a alumnes i professors per fomentar l’emprenedoria a tots els centres educatius de la província i en tots els nivells educatius.

Amb representants dels Centres Educatius, la Maite Llorens, directora del Centre Ilerna, que ha explicat la implicació del centre en aquest projecte i com a beterans en el programa, quins beneficis o resultats han obtingut i el professor de l’INS Joan Solà, de Torrefarrera, Juanjo Falcó, tutor del projecte guanyador de batxillerat en la categoria Premi al millor treball de recerca relacionat amb l’emprenedoria i la creació d’empreses: EMPRENDRE UN NEGOCI EN 10 PASSOS + PLA D’EMPRESA D’UNA CASA RURAL, que ha presentat el centre. Ha explicat  com han  treballat l’emprenedoria al centre i com s’han motivat als alumnes.

Els representats dels dos centres educatius han explicat com han treballat  les activitats que han sol·licitat, tant de l’alumnat com del professorat i els resultats que han obtingut tant a nivell de centre com dels alumnes.