Passos a seguir per emprendre i reemprendre una empresa, ha estat la temàtica de la jornada

La formació especifica d’aquest programa permet dotar als tècnics de més eines i mecanismes en el procés de creació i transmissió de l’empresa. Negociació en el procés de transmissió.

Avui s’ha celebrat la Jornada formativa del Programa Reempresa adreçada als tècnics de promoció econòmica del territori. Passos a seguir per emprendre i reemprendre una empresa ha estat la temàtica de la jornada. Una formació especifica d’aquest programa que permet dotar als tècnics de més eines i mecanismes en el procés de creació i transmissió de l’empresa. Negociació en el procés de transmissió.

El procés de Reempresa contempla un alt grau de complexitat i requereix de formació i experiència per poder donar un bon servei als usuaris i encarar amb garanties un procés de relleu empresarial. Per homogeneïtzar el servei i facilitar la tasca a desenvolupar per part dels tècnics, Reempresa ha modelat el protocol de transmissió i dona suport als tècnics de promoció econòmica del territori que s’han sumat al projecte, com a resultat de la signatura de GLOBALLEIDA com a punt d’atenció oficial Reempresa a Lleida.

El protocol ideat per Reempresa es composa de material, eines, assessorament i acompanyament a ambdues parts en tot el procés de transmissió i va des de l’alta dels usuaris al servei fins la formalització de la transmissió a través d’un contracte de compravenda.

Des del 2017 GLOBALLEIDA, com a punt d’atenció oficial d’aquest programa desenvolupa el treball en xarxa amb els Consells Comarcals de la província amb l’objectiu de treballar conjuntament per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

GLOBALLEIDA, treballa el programa de Reempresa a la província com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses. Un programa amb el què, malgrat la situació actual provocada per la pandèmia de la COVID-19, seguim  obtenint molt bons resultats. Unes dades de 11 casos de Reempreses d’èxit amb prop de 30 llocs de treball salvaguardats en els primers 10 mesos de 2020.