Organitzada pel Fòrum Empresa i GAINN amb la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, ACCIÓ i GLOBALLEIDA

Descobreixi els avantatges i incentius per a les empreses que inverteixen en R+D+i ha estat la jornada que  s’ha celebrat aquest matí al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida  i que ha estat Inaugurada per l’Alcalde de Lleida, Angel Ros, el Rector de la UdL, Roberto Fernández i, el Conseller Delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró.

Fòrum Empresa i GAINN  organitzadors de la jornada   “R+D+i, factors clau de competitivitat.” ha donat una visió actual i clara de la necessitat de realitzar R+D+i per a les empreses, amb l’objectiu de  sensibilitzar sobre la necessitat d’invertir en innovació i explicar instruments per a la seva implementació.

En el decurs de la jornada s’han mostrat en una primera part els instruments per afavorir la R+D+I a càrrec d’Heyle Ferrer, partner de GAINN; Cristina Peña de l’Àrea de Projectes i Innovació d’ACCIÓ; Marta Álvarez, de TecnisoSpring Programme Manager d’ACCIÓ, i Josep Clotet, gerent del Parc Científic de Lleida.

La segona part ha estat dedicada a l’apartat de finançament i ajuts als projectes d’inversió en R+D+I a càrrec  d’Elias Daura, partner de Gainn i Ferran Iturbe, Director General de Teyme i Solteka New.

Finalment, s’han mostrat les diferents deduccions fiscals i el projecte de Directiva comunitària a càrrec de Felix Gonzalez, partner de Gainn i assessor d’empreses.

La Jornada ha finalitzat amb un dinar col.loqui  amb el tema “Experiències empresarals en R+D+I on hi ha participat com a convidat  el Sr Ramon Térmens, President del grup Taurus.

http://www.globalleida.org/sites/default/files/img_20170606_111647434_hdr_2.jpg