El ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas ha presidit l’acte de cloenda i lliurament de premis de la 64ª edició de la Fira de Sant Miquel celebrada del 27 al 30 de setembre

El primer Premi  a la Innovació Tecnològica de Maquinària Agrícola dotat amb mil euros i lliurat per l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, se l’ha emportat l’empresa AKIS Research, S.L. pel sistema de reg i fertilització WatmanPRO, idoni per visualitzar les operacions efectuades a través de telèfon mòbil i altres dispositius

29-09-2018. Les empreses emergents de diferents centres empresarials del territori han estat presents a l’estand que GLOBALLEIDA ha posat a la seva disposició en aquest certamen. Així, Akis Research, Fabra Formació, Agrosolucions Ponent, Forsys Software, Growingtogether, De Paraula, Aerofor, Slowcode, Sitcons, INTECH3D, Skilbo, AM Domòtics i Digital Sonisolutions dedicades a la impressió en 3D, a diferents especialitats del sector serveis, els Drons, la domòtica,  empreses dedicades al sector TIC o, la industria 4.0, han mostrat els productes i serveis que comercialitzen.

Així mateix, el ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas ha presidit l’acte de cloenda i lliurament de premis de la 64ª edició de la Fira de Sant Miquel, acte durant el qual,  l’Alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha lliurat el  primer premi a la Innovació Tecnològica i Seguretat en el Disseny de les Màquines Agrícoles i dels Equips de la Indústria Agroalimentària, convocat per Fira de Lleida,  dotat amb mil euros a l’empresa AKIS Research, S.L. pel sistema de reg i fertilització WatmanPRO, idoni per visualitzar les operacions efectuades a través de telèfon mòbil i altres dispositius, la qual cosa facilita la presa de decisions envers aquests processos. Un sistema amb tecnologia pròpia que permet l’ajust dels coeficients de cultius, en cada moment i per a cada parcel·la.

Un any més els emprenedors s’han mostrat satisfets de compartir aquest espai en el que han pogut exposar i oferir els seus productes i serveis als més de 130.000 visitants en aquesta 64ª edició de la Fira de Sant Miquel.