Les càpsules formatives que inclou el catàleg EmForma de GLOBALLEIDA, inclou  formació en diferents àmbits

Aquesta setmana al CEEILLEIDA s’ha impartit la càpsula formativa Tècniques de comunicació: parlar en públic, vuit hores de  formació impartides per  David Jorba, Formador i president de l’Associació de Formació i Coaching 12 pilars, en les què, els assistents  han pogut aprendre a controlar l’estrès a l’hora de parlar en públic, saber com estructurar una presentació efectiva i aprendre a “llegir” l’audiència i adequar el missatge.

Pel que fa a les activitats accions d’orientació professional adreçades a persones que estan en cerca activa de feina proposades en els Dimarts Feiners, al CEI Les Borges Blanques,  s’ha impartit el Taller: Organització Personal i Gestió eficaç del temps. Amb l’objectiu de descobrir les nostres tendències personals en la pròpia gestió del temps, de la mà de la professora Maria del Olmo, diplomada en Relacions Laborals. Màster en Intel.ligència emocional i Coaching. Coach certificada. Formadora des de 2007.

Dins les activitats proposades en el Programa E2, Escola d’Emprenedors adreçades a alumes i professors dels centres educatius de Catalunya, a l’Escola Agrària del Pirineu (Bellestar), s’ha impartit el Taller d’emprenedoria col·lectiva i cooperativisme, a un grup de 25 alumnes de CFGM d’eqüestre i forestal, a càrrec del formador de l’Ateneu  cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran. Tanmateix a l’Aula Municipal de Teatre  s’ha impartit el Taller: Factors clau a tenir en compte per iniciar un projecte empresarial, dirigit a un grup de 15 alumnes de l’Aula Municipal de Teatre d’Orientació Laboral i Emprenedoria, de la mà de Maria Ruiz , tècnica de l’àrea d’emprenedoria de GLOBALLEIDA.