Accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació

Aquesta setmana ha començat la capsula formativa, Com dissenyar un model de negoci, adreçada a persones amb projectes emprenedors, empreses de recent creació o consolidades, autònoms i professionals. Una formació distribuïda en tres sessions de 2 hores cadascuna, els dies 15,17 i 22 de març i que té per objectiu d’ entendre què és un model de negoci, conèixer els patrons habituals, com dissenyar-lo i quines eines ens poden ser útils i ens poden ajudar per crear-lo. Una formació gratuïta, impartida per Josep Maria Valero, Gestor de Projectes a Nestlé, S.A. en la què, els participants aprendran com dissenyar un model de negoci amb l’eina Canvas que els hi permetrà descriure i analitzar el seu projecte d’una manera pràctica, interactiva i senzilla i també podran conèixer altres eines i estratègies de disseny de models de negoci.

Al CEEILLEIDA, s’ha organitzat un nou Taller per a la realització d’un Pla d’Empresa, amb l’objectiu d’ajudar a la persona emprenedora a analitzar els conceptes claus per crear el seu negoci, impartit pel tècnic del CEEILleida. Expert en creació d’empreses, Salvador Pifarré,

Pel que fa a la formació dels Dijous Emprenedors, que inclou el catàleg EmForma al CEI Val d’Aran, la professora, Maribel Contreras ha impartit les sessions formatives Aconsegueix la jornada laboral de 6h, i Eines low cost per començar amb la teva empresa.

Dins les propostes que inclouen els Dimarts Feiners, al CEI Les Borges Blanques s’ha impartit la sessió formativa Lo quiero: el CRM i el customer cèntric.

També, dins les activitats proposades en el programa E2,Escola d’Emprenedors, adreçada als alumnes i professors dels centres educatius del territori. Gorka Bartolomé, llicenciat en piano i postgraduat per la Universitat de Tel – Aviv. Màster en sociologia aplicada, amb una àmplia experiència en la gestió empresarial i de projectes, i fundador de Do-Ceo Training SL. ha impartit el Taller de lideratge, als alumnes de l’INS Joan Oró.