La formació de la primera quinzena de maig es centra en noves estratègies i eines pel comerç local, Com aplicar el màrqueting digital, reimpulsar el comerç i tot el que s’ha de saber per l’equilibri financer a l’empresa

Aquest mes de maig hem començat la formació que inclou el catàleg EmForma de GLOBALLEIDA amb la càpsula formativa, Noves estratègies i eines de venda pel comerç local organitzada pel CEI Alt Urgell, per tal de donar a conèixer noves oportunitats digitals pel comerç local, una formació impartida per la Laia Martínez, adreçada als establiments comercials del municipi per tal que tinguin una eina que els ajudi a la seva transformació digital, indispensable en molts dels àmbits de la vida, i el comerç no n’és una excepció.

Com aplicar el màrqueting digital al meu negoci, ha estat una formació impartida per Luis Francisco Casado, Soci Director i Fundador de Marketing Gabinet, adreçada a persones amb projectes emprenedors, empreses de recent creació o consolidades, autònoms i professionals. Una formació dividida en dos sessions de 3 hores en les que els participants han pogut conèixer diferents estratègies digitals a porta a terme i aprofundir en com analitzar i decidir com serà la presencia del seu projecte empresarial en l’àmbit digital, i més encara en un moment com l’actual, en el que la convivència del món físic i digital és ja una realitat. Així com també han pogut analitza el desenvolupament de l’entorn web, l’obtenció de posicionament digital en cercadors, social media, videomàrqueting, màrqueting de continguts, publicitat online, etc. Tots  aspectes necessaris en la nostra estratègia de negoci.

El Centre d’Empreses Innovadores de Les Borges Blanques ha organitzat la càpsula formativa online: Reimpulsar el comerç local, emociona al teu client . Una  formació serà impartida per Paloma Guerra,, tècnica en vendes, visual merchandiser i aparadorisme. Una formació adreçada a totes aquelles persones interessades en impulsar el seu negoci.

Pel que fa a la formació inclosa en els Dijous Emprenedors, aquesta setmana a Les Borges Blanques s’ha impartit un taller sobre l’ Equilibri financer a l’empresa, a càrrec del professor, Pere Sierra. Una formació impartida per l’economista i professor de la UdL Pere Sierra, amb l’objectiu d’explicar a emprenedors i empresaris que l’equilibri financer és un objectiu que ha de complir qualsevol empresa, i que es basa en dues premisses molt concretes: La primera  que les inversions a llarg termini, s’han de finançar amb recursos permanents representats pels fons propis (capital de l’empresa) i la segona que s’ha de crear un fons o matalàs de seguretat, que permeti fer front als possibles desajustaments que es puguin produir entre el corrent de cobraments i de pagaments