Aquesta setmana amb més  de 32 hores de formació i activitats pel foment de l’ocupació i l’autoocupació  a Lleida, Tàrrega, Les Borges Blanques i Sort

30-11-2018 Les activitats formatives proposades en el catàleg EmForma adreçada a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen millorar diferents àmbits de la gestió de l’empresa, aquesta setmana s’han impartit al Viver FP Emprèn  amb una sessió sobre el Diagnòstic per avaluar la viabilitat del teu negoci, a càrrec de Philippe Lamber. I al  CEEILLEIDA  més de xxx inscrits a la càpsula sobre  Instagram per a empreses, a càrrec de la  Gemma Masó.

Tanmateix  al CEEILLEIDA s’ha  impartit el Taller per a l’elaboració d’un Pla d’Empresa, un taller que té com a objectiu ajudar a la persona emprenedora a analitzar els conceptes claus per crear el seu negoci. Dividit en tres sessions amb un total de 9 hores de formació a càrrec del responsable de Projectes  Estratègics de GLOBALLEIDA, Josep M. Barrufet.

Dins les activitats formatives adreçades a alumnes i professors incloses en el programa E2 Escola d’Emprenedors, un grup d’alumnes de l’IMOs’ han assistit al Taller: Factors clau a tenir en compte per iniciar un projecte empresarial  que s’ha impartit al Viver FP Emprèn a càrrec de la Maria Ruiz tècnica de GLOBALLEIDA.

Pel que fa a les sessions formatives d’orientació professional que inclou el programa dels Dimarts Feiners adreçada a persones que estan en procés de cerca activa de feina, a Les Borges Blanques  s’ha impartit  L’entrevista de selecció a càrrec de l’Òscar Becerril. I, a Tàrrega l’  Albert Vilà ha impartit una sessió formativa sobre Presentacions escrites, telefòniques i en persona: Les Claus per a tenir èxit.

Per altre banda a Sort s’ha organitzat l’edició d’hivern de la Jornada Networking professional per trobar feina i/o trobar candidats. Una jornada per facilitar el contacte entre empreses i joves abans de la temporada d’hivern. El plantejament d’aquesta jornada és organitzar una sessió de “networking” entre joves candidats i empreses amb l’objectiu de facilitar possibles contractacions per a la propera temporada d’hivern.