Tàrrega, Les Borges Blanques, Torrefarrera, La Seu d’Urgell, La Val d’Aran i Lleida han organitzat accions de formació en diferents àmbits per millorar la gestió empresarial i personal

09-11-2018 Aquesta setmana les sessions formatives d’orientació professional que inclou el programa dels Dimarts Feiners adreçada a persones que estan en procés de cerca activa de feina s’han impartit a Tàrrega amb una sessió sobre Els psicotècnics i l’entrevista de treball, a càrrec  d’Òscar Becerril. A Les Borges Blanques la sessió,  Què diu el meu contracte laboral? A càrrec de Núria Batlle i a Torrefarrera la sessió sobre Tècniques de comunicació: Parlar en públic, a càrrec de David Jorba.

Pel que fa a les càpsules formatives que inclou el catàleg EmForma adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen millorar diferents àmbits de la gestió de l’empresa a la Seu d’Urgell s’ha impartit ANÀLISI D’INVERSIONS. COM ES CALCULA LA VIABILITAT D’UN PROJECTE? a càrrec d’Oriol Pujol.

També a l’Institut Municipal d’Ocupació IMO, amb 20 inscrits ha començat la primera sessió  del curs  “Com utilitzar eficaçment les xarxes socials al teu establiment?” dividit en quatre i 10 hores totals de formació. Adreçat  a empresaris i empresàries del sector comerç així com, d’altres sectors de serveis amb negoci orientat al consumidor amb establiment a peu de carrer. Un curs en el que els participants podran aprendre d’una manera pràctica com estar present a les xarxes socials i utilitzar-les de forma eficaç com eina de difusió.

Dins les accions formatives del Programa E2 s’ha impartit un Taller d’Intel·ligència Financera adreçat a alumnes de cicles formatius de l’Escola del Treball, a càrrec de la formadora, Marta Grañó.

Al Cei Vald’Aran s’ha impartit la sessió  de Dijous emprenedors,  Ofereix els teus serveis a la WEB, a càrrec  d’Albert Polo.