Aquesta setmana a Les Borges Blanques, Tremp, Lleida i a la Val d’Aran s’han organitzat sessions formatives en l’àmbit de la gestió personal i empresarial

2019.03.15 Aquesta setmana hem començat al Viver FP Emprén de Lleida, amb l’organització de la càpsula formativa: Coaching i formador en anàlisi de viabilitat econòmica de projectes empresarials. A càrrec de l’Expert internacional. Philippe Lambert.

Al CEI de Les Borges Blanques s’ha impartit la càpsula formativa, “Conceptes bàsics de gestió de les finances i la tresoreria” ,  a càrrec de Francesc Pérez Sánchez.

Tanmateix al CEI del Pallars Jussà a Tremp i al CEEI VALL D’ARAN amb l’objectiu de donar formació especialitzada per  crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional, s’ha organitzat una sessió de Dijous Emprenedors, abordant la temàtica de la “Protecció de dades” a càrrec de la Meritxell Benavente, CEO ON4, experta en coaching i PNL, tècnic en Protecció de Dades.

Pel que fa a les activitats proposades en el programa E2, escola d’Emprenedors dirigides als alumnes i professors dels centres educatius del territori, a l’ Escola Agrària del Pallars  s’ha impartit el Taller  C4. “La percepció i la gestió de conflictes”, a càrrec de  David Jorba. I al Centre d’Iniciatives Empresarials (edifici 23A del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida) el taller: “Trenca amb les teves pors: claus per aprendre a parlar en públic” Oscar Becerril