Amb 160 inscrits en les diferents activitats formatives que s’ofereixen en el catàleg EmForma de GLOBALLEIDA

El CEI Val d’Aran ha organitzat la càpsula formativa “L’excel·lència en atenció al client” a càrrec d’Ana Campos, consultora i formadora en Coaching i Lideratge. La satisfacció del client ha de ser un objectiu irrenunciable en la prestació de serveis, comprendre als clients, posar-se en el seu lloc, sentir les seves necessitats i les seves demandes. Cal ser conscients de que no tots els usuaris són iguals i, se’ls ha de tractar de diferent manera i personalitzada per tal d’oferir una atenció respectuosa, eficaç i eficient.

Així mateix, el CEI Solsonès ha ofert la càpsula “Creativitat empresarial: una millor optimització de recursos”, a càrrec de David Jorba, formador i motivador en intel·ligència emocional i PNL, a la que han assistit 15 persones. La sessió tenia com a objectiu potenciar la intel·ligència creativa empresarial, proporcionar estratègies per obtenir punts de vista diferents, cercar eines per gestionar els bloquejos creatius, fer sessions de “brainstorming” (pluja idees) efectives, buscar i trobar espais creatius en les empreses i ncrementar la creativitat i potenciar la innovació en l’empresa.

Per la seva part el CEI Cervera ha impartit la càpsula “Gamificació: Introdueix els elements dels jocs per a motivar i potenciar la teva idea de negoci”, una sessió que es tornarà a oferir el dijous 6 d’octubre i, que té com a objectiu adaptar els elements dels jocs en entorns no lúdics, sigui per resoldre problemes concrets o per potenciar motivació, participació, interès o fidelització. Amb un cost molt baix s’estan aconseguint uns resultats increïbles en el món empresarial, comercial i emprenedoria. La càpsula va a càrrec d’Àngel Fulquet.

El CEI Seu d’Urgell ha impartit un taller pràctic d’elaboració d’un pla de negoci, a càrrec de Josep Maria Barrufet, tècnic assessor  de GLOBALLEIDA. El Taller està dividit   en tres blocs de tres hores cada un tractats tots ells d’una forma molt pràctica i participativa, que estaran  reforçats amb unes tutories finals per tal de facilitar la implementació dels coneixements adquirits.

Per altre banda dins les activitats formatives que s’ofereixen en els Dimarts Feiners, aquesta setmana a Sort s’ha impartit la càpsula “Descobreix-te a tu mateix i troba la feina que t’agrada” i a Tremp  “Aconsegueix el teu objectiu professional” i “ L’entrevista de feina, preguntes i respostes”. 

També s’ha impartit la segona part  de la càpsula formativa “Facebook Ads” a càrrec d’Albert Calzada al Centre d’Iniciatives Empresarials (edifici 23A del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida), una formació amb la que els participants han pogut aprendre a crear campanyes i anuncis a Facebook, segmentar i optimitzar per arribar a un públic concret, com incrementar les visites a la nostra web i més   seguidors en la pàgina de facebook  o Importar la nostra llista de contactes (email o telèfon) entre d’altres.

Lleida, 30 setembre de 2016

http://www.globalleida.org/sites/default/files/img_20160922_143955.jpg