Les capsules formatives que ofereix GLOBALLEIDA  a través del catàleg EmForma són accions de formació especialitzades en diferents àmbits de la gestió empresarial

Aquesta setmana a través  de les activitats formatives proposades en el catàleg EmForma,  al Cei Pallars Jussà, s’ha impartit la càpsula formativa: Mindfullness per la millora personal i Professional, a càrrec d’ Àngels Revenga, coach professional certificada, en la que s’ha explicat que la traducció de Mindfullness seria atenció plena, és a dir  “l’enfocament sense prejudicis de l’atenció d’un mateix en les pròpies emocions, pensaments i sensacions que es produeixen en el moment present”.

Tanmateix  al Cei Vald’Aran, Ana Campos, Consultora i formadora en Coaching i Lideratge,  ha impartit la sessió formativa, Connecta amb la teva passió i converteix-la en professió, adreçada a persones interessades en la utilització de les noves tecnologies i de com poder convertir, una afició i els coneixements que se’n desprenen per encarar-los cap a una trajectòria professional.

Per altre banda, al Ceeilleida, aquest dissabte s’impartirà la última sessió  del taller gratuït d’Elaboració del Pla d’Empresa, adreçat a totes aquelles persones que volen iniciar o hagin iniciat fa poc un negoci. Aquest taller organitzat en 3 sessions ha ofert als participants una formació específica per entendre, conèixer i tenir les eines bàsiques per poder elaborar un pla d’empresa.

Pel que fa a les activitats proposades en els Dimarts Feiners, formació d’orientació professional dirigida a persones que estan en procés de cerca activa de feina, al Cei Cervera, s’ha impartit una sessió formativa sota el Títol: L’entrevista de treball. Vols ser el candidat/a escollit/da? Estratègies i eines per afrontar la entrevista de feina, a càrrec de la formadora,  Viviana Gracià. Tanmateix al Cei Torrefarrera , l’ Erika Arenas, ha impartit la càpsula: Accedeix a les ofertes de feina que no es publiquen.