Un total de 95 persones han assistit a les diferents accions formatives organitzades a Les Borges Blanques, Tàrrega, Tremp, Bell-lloc d’Urgell i Lleida, per a la millora personal i professional

Les càpsules formatives d’aquesta setmana orientades a millorar la gestió de l’empresa proposades en el catàleg EmForma, han començat Al Cei Les Borges Blanques amb la càpsula,  L’excel·lència en l’atenció al client, un taller per a la millora de la gestió del comerç, en el que s’han analitzat les expectatives prèvies que té un client, les claus per millorar la satisfacció del client i com establir la relació entre el servei al client i l’empresa o comerç.

Tanmateix al Cei Tàrrega s’ha impartit la càpsula formativa: “La Gestió del temps a l’empresa”, amb David Jorba, formador i motivador en intel·ligència emocional i PNL. Aquesta sessió formativa ha tingut com a objectiu descobrir les tendències personals en la pròpia gestió del temps i optimitzar-lo segons les àrees de la nostra vida. I al Cei Almenar la càpsula formativa: “La creació de botigues on-line”,  en la que els participants han pogut aprendre  els  conceptes bàsics de què cal fer per poder tenir una botiga on-line, especialment   des del punt de vista estratègic i de màrqueting.

A Tremp ha començat la primera sessió formativa dels Dijous Emprenedors, sobre “Les habilitats comunicatives, professional i personals”. En la que els participants han adquirit les habilitats per presentar de forma convincent i impactant el seu producte. Habilitats obligades per professionals que busquin la màxima efectivitat en la seva comunicació.

Dins les activitats proposades en els Dimarts Feiners, formació d’orientació professional dirigida a persones que estan en procés de cerca activa de feina, al Cei Bell-lloc d’Urgell s’ha organitzat el taller  “Com tenir un bon dia”: Pensar en gran, sentir-se millor i transformar la vida laboral, una sessió en què els 36 participants han treballat  habilitats tant personals com professionals.

Pel que fa a les activitats proposades en el programa E2, Escola d’Emprenedors, a l’INS Torre Vicens s’ha impartit un Taller per a saber elaborar El Pla d’Empresa. En concret la tercera part en la que s’ha desenvolupat, el pla econòmic i financer.