A través del catàleg EmForma, GLOBALEIDA  ofereix diferents accions formatives per fomentar l’emprenedoria i millorar les diferents àrees de l’empresa

2019.03.08 Aquesta setmana al CEEILLEIDA s’ha impartit la càpsula formativa Tècniques de comunicació: parlar en públic, a càrrec de David  Jorba, Formador i president de l’Associació de Formació i Coaching 12 pilars, amb l’objectiu de que els participants aprenguin a controlar l’estrès a l’hora de parlar en públic, saber com estructurar una presentació efectiva i aprendre a “llegir” l’audiència i adequar el missatge.

Pel que fa a les activitats d’orientació professional proposades en el programa dels Dimarts Feiners, a l’ Ajuntament de Les Borges Blanques s’ha impartit la càpsula El mindfulness aplicat al dia laboral, en la que, la Jovita Latorre ha explicat als alumnes participants, que és el mindfulness. com es pot aplicar en el nostre dia a dia. Les pautes per afrontar situacions d’estres. La nostra mirada i perspectiva de les situacions i com la podem posar en practica sense deixar de fer el que ja fem.

Tanmateix, dins les activitats formatives adreçades a alumnes i professors que s’inclou en el programa E2, Escola d’Emprenedors, a l’INS Torrevicens s’ha impartit la Part III del Pla d’Empresa: el Pla Econòmic i Financer, per un grup de 30 alumnes CFGM. I el Taller d’Esforç i Tenacitat com a valors, a càrrec de David Jorba, als alumnes de CFGS de l’ INS Escola del Treball.