Al CEI Alt Urgell, al CEI Tàrrega, al Viver FP Emprèn, IMO, al CEI Les Borges Blanques i CEI Cervera, al CEI Pallars Sobirà, al CEI Pallars Jussà a Solsona i Lleida

Aquesta setmana al CEI Alt Urgell s’ha impartit la sessió dels Dijous Emprenedors, ,  Eines gratuïtes per a realitzar estudis de mercat low cost, a càrrec del Professor Joan Serra i Valls, Emprenedor, Formador a EspailocalTec i Director de Marketing a LocalProm . I al CEI Tàrrega la sessió el venedor Hipnòtic 2, a càrrec  del  professor,  David Baró.

Al viver FP Emprèn s’ha impartit la última sessió del curs Com millorar el teu rendiment personal i professional en 15 passos, a càrrec del professor, Gorka Bartolomé Anguita, Master Coach Certificat per ICF.

Pel que fa a les sessions de  formació en diferents àmbits per millorar de la gestió de l’empresa, a l’IMO s’ha impartit la darrera sessió del Curs: “Com utilitzar eficaçment les xarxes socials al teu establiment?” . Tanmateix al CEI Pallars Jussà s’ha impartit la càpsula Converteix la teva web amb WordPress en una botiga i comença a vendre, a càrrec de Xavier Pijuan, Dissenyador gràfic, informàtic i formador. Al CEI Les Borges Blanques i al CEI Cervera la càpsula sobre Protecció de dades. I al CEI Pallars Sobirà, l’economista Pere Sierra ha impartit la càpsula  De la Idea al Projecte Empresarial i la Creació de l’Empresa.

Per altre banda en les sessions d’orientació professional proposades en els Dimarts Feiners, a Solsona s’ha impartit una sessió sobre Com fer una bona entrevista de feina, amb l’objectiu de prendre consciència de la manera en que ens enfrontem a les entrevistes de feina i aquelles particularitats que cal tenir en compte, a càrrec de TÀCTICA 360º . Al CEI Les Borges Blanques la sessió Presentacions escrites, telefòniques i en persona: les claus per a tenir èxit, una activitat per donar a conèixer les funcionalitats i aplicacions més avançades d’aquesta plataforma,  gestionar la xarxa de contactes, la carrera professional i accedir a les oportunitats professionals que se està buscant.

Pel que fa a les sessions formatives que inclou el programa E2 Escola d’Emprenedors adreçades a alumnes i professors s’han impartit a l’INS Torrevicens de Lleida, una sessió sobre El Lideratge i Gestió d’Equips, a càrrec de David Jorba. A INS Joan Brudieu  de La Seu d’Urgell, 15 alumnes han assistit al Taller de Marca Personal, impartit pel formador Xavier Roca. A INS Joan Brudieu de La Seu d’Urgell el Taller d’habilitats comunicatives, impartit per l’ Òscar Becerril