En la categoría Startup més  disruptiva en l’àmbit industrial amb la seva eina per millorar l’eficiència industrial

Digitalsonisolutions empresa Lleidatana i amb seu a Les Borges Blanques ha estat guardonada  com a finalista en els premis  “Factories of the Future Awards”, que es  celebren dins la fira internacional d’Advanced Factories en la categoria: Startup més disruptiva en l’àmbit industrial, amb la seva eina per millorar l’eficiència industrial, han estat finalistes d’aquesta categoria.

Els premis Factories of the Future Awards 2020, organitzats per la fira especialitzada en innovació industrial Advanced Factories, han rebut propostes d’un total de 170 companyies, centres tecnològics, universitats i startups. Aquest certamen ha premiat les millors companyies al voltant de quatre categories: lideratge en la transformació digital de la planta industrial, startup més disruptiva en l’àmbit industrial, millor equip industrial i desenvolupament de la intel·ligència artificial en plantes industrials.

La iniciativa de Digitalsonisolutions ofereixen generar i aprofitar els beneficis de la ciència, la tecnologia i la innovació per assolir l’èxit per a les empreses, amb el fil conductor de les activitats i els processos de les empreses a la informàtica. Amb l’objectiu de cobrir les necessitats futures de les empreses i aportar l’avantatge d’anticipar-se a la seva realitat actual i també el compromís en no deixar ningú enrere  en el disseny de les eines, per ajudar a forjar un futur pròsper i més sostenible i tot això sota un concepte totalment nou de solucions per a empreses amb la marca “efizum” i així neix el primer Banc d’Ajuda Tecnològica.

Aquest Banc d’Ajuda Tecnològica presenta uns productes tecnològics, amb l’objectiu d’ arribar a les empreses amb menys processos automatitzats i digitalitzats; més necessitades d’organització, millorar l’eficiència i marge de negoci. Tan bàsic i primordial com millorar l’experiència dels clients en l’adquisició de productes i serveis.

En aquest camí la tecnològica Digitalsonisolutions guardonada i reconeguda en diverses ocasions per el seu caràcter innovador,  ha comptat amb el suport  de GLOBALLEIDA i altres entitats com la patronal CECOT, Bancat, Mentorday, Orbital40, Kautic, , Teia Guix i Carles Argemí, Acció o Bcn activa.

El Banc que té seu a Catalunya i New York compta amb una estratègia internacional amb IottWorld inc (US) subsidiària i el suport de GHSTworld inc (US). A més  aquest Banc en la seva ètapa de desenvolupament comptarà amb l’assessoria de la subsidiària Americana i GLOBALLEIDA.