Per vuitè  any consecutiu la Paeria i  GLOBALLEIDA han organitzat aquesta jornada en el marc del Dia Internacional de les Dones, amb l’objectiu de promoure la formació, el networking i el debat sobre l’emprenedoria femenina.

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes i GLOBALLEIDA han organitzat la Jornada Dones i Emprenedoria D&E”que ha tingut lloc aquest dimarts 9 de març, en format online.

L’objectiu principal de la jornada ha estat crear un espai de trobada entre les emprenedores i empresàries lleidatanes, i visualitzar el talent femení com a motor  social,  promoure la formació i el debat sobre l’emprenedoria femenina, presentar experiències i compartir aprenentatges. Una jornada que en aquesta edició ha estat centrada en l’aprenentatge continu de les dones.

Per donar el tret de sortida hem comptat amb la conferència inaugural Sempre aprenent, un viatge que no acaba”, a càrrec de l’Helena Torras. Managing Partner de PaoCapital. Emprenedora i inversora. Membre de la Junta de Govern del Barcelona Tech City.

Tot seguit en una taula d’experiències emprenedores en clau lleidatana Talent de Ponent arreu del món, han  participat l’Helena Olivera, propietària de, A mà i més, articles de regal i complements; La Laia Molina, terapeuta especialitzada en el treball amb somnis i impulsora del projecte Oníricamente; la Laia Navarra, videògrafa, especialitzada en vídeo màrqueting i l’ Alexa Trilla, fundadora de Archicookture, empresa especialitzada en food design. Quatre realitats que han representat el talent de Ponent  en aquesta Taula d’experiències, moderada per la presidenta d’Ap! Lleida, Associació d’Empresàries de Lleida i Pirineus i CEO de La Pometa, Laia Rogel.

Unes ponents que han encoratjat a seguir i no tirar la tovallola perquè tal com ens ha dit l’Alexa, “els clients segueixen estant al mateix lloc, només cal trobar el camí per saber arribar  a ells”

Totes han coincidit que tenen una gran passió pel que fan i que la constància, dedicació i autoconfiança han estat bàsiques per aconseguir ser on són. A més han

L’Alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, la regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro i el conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró han estat els encarregats d’inaugurar i cloure  aquesta jornada organitzada per vuitè any consecutiu entre ambdues entitats i què en aquesta edició ha comptat amb prop d’un 100 de participants.