Ha impartit  la conferència “A la caça de l’inversor”, en la que ha donat les claus de com s’ha de presentar un projecte davant d’un inversor.

 L’esmorzar networking d’aquest Last Thursday ha tingut com a convidat a Jordi Mercader, economista, graduat en dret, màster en màrqueting i PDG-IESE entre d’altres, que ens ha ofert una xerrada sota el títol “A la caça de l’inversor”, en la que ha donat a conèixer les claus de com s’ha de presentar un projecte davant d’un inversor, a la que han assistit una vintena d’emprenedors de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores que gestiona GLOBALLEIDA.

Considerat un “creador de negocis”, enllaçant empreses per a què aconsegueixin els seus objectius. Hàbil en la recerca de solucions creatives a problemes empresarials, és un Expert en Recerca de Talent.

Actualment és accionista de Mercaconsult: Consultoria de Formació i Selecció de Personal.Infinitum Projects, Incubadora de projectes de base tecnològica que desenvolupa les següents empreses o marques comercials:

Mercadigital: Consultoria de màrqueting a Internet. Populetic: Empresa de serveis de gestió de reputació en línia. Canal de justícia paral·lela

Ai-Tech: Empresa de Realitat Augmentada aplicada al retail Tèxtil (provadores virtuals).

Lleida, 30 d’octubre de 2012