Organitzat conjuntament per Globalleida i Cambra de Comerç de Lleida, va analitzar el “Futur econòmic de Catalunya i els seus diferents escenaris”

L’economista Sr. Gonzalo Bernardos va analitzar el Futur econòmic de Catalunya i els seus diferents escenaris, ahir, dijous 30 d’octubre, dins del cicle de conferències Catalunya, Present i Futur, que han organitzat Globalleida i la Cambra de Comerç de Lleida

 

Aquesta iniciativa s’ha organitzat amb l’objectiu de debatre en profunditat els diferents escenaris econòmics pels quals pot anar evolucionant el país atesos els actuals moments. El cicle, que ha finalitzat amb la intervenció del Sr. Gonzalo Bernardos, ha  comptat en anteriors sessions amb les ponències de l’economista Sr. Oriol Amat, qui va dissertar sobre l’Impacte econòmic de la independència i dels altres escenaris que té Catalunya i del president de la Borsa de Barcelona, Sr. Joan Hortalà, qui va parlar de Catalunya i Espanya en xifres.

 

L’acte va estar presentat pel secretari general de la Cambra de Comerç de Lleida, Sr.Josep Ramon Paris, i pel conseller delegat de GLOBALLEIDA, Sr. Oriol Oró.

 

 

Lleida, 31 d’octubre de 2014