Remei Capitán, economista i creadora de l’empresa d’agraïments especialitzada en organitzar funerals laics i religiosos a Lleida

Una de les empresàries que forma part del programa que treballa GLOBALLEIDA conjuntament amb FEMCAT per acostar el món de l’empresa als alumnes de secundaria a través de la seva experiència

L’empresa lleidatana Agraïments especialitzada en organitzar funerals laics i religiosos oferirà funerals post mortem. Remei Capitan economista i impulsora d’aquest projecte ofereix acompanyament en tot el procés de la mort.

Davant la impossibilitat de fer cerimònies de comiat als difunts pel covid-19, Agraïments ha vist incrementada la demanda de peticions d’ajuntaments i particulars per fer cerimònies post mortem. Un comiat que consisteix en fer un homenatge de vida a l’alçada de la persona que se’n va i ajuda a fer un dol millor.

Agraïments ofereix un acompanyament integral a les famílies en el moment de la mort i realitza una cerimònia de comiat personalitzada. Els funerals laics a Catalunya suposen ja un 19,5%, i la tendència es troba en creixement.