Oferint formació en diferents àmbits pel seu aprenentatge permanent.

Aquesta setmana s’ha acabat amb la segona sessió de la càpsula formativa una Tècniques de comunicació: parla en públic, que s’ha tornan a fer al Ceeilleida després de la bona demanda d’inscripcions, i que ha tingut com a finalitat aprendre a controlar l’estrès a l’hora de parlar en públic, estructurar una presentació efectiva i aprendre a “llegir” l’audiència i adequar el missatge.

Així mateix, el CEI Alt Urgell ha ofert  l’acció formativa Internet màrqueting per a PIMES i emprenedors, on es va donar a conèixer en profunditat les possibilitats que ofereix el màrqueting per internet.

Al CETAP La Seu d’Urgell, s’ha impartit la càpsula  “Coaching per a persones emprenedores: el camí a l’eficàcia personal i professional”.

Dins el programa E2Escola d’Emprenedors aquesta setmana s’ha impartit un Taller de gamificació per als docents  Formador: Àngel Fulquet al INS Caparrella.

Al PCiTAL s’ha impartit una càpsula de  “Coaching per a persones emprenedores: el camí a l’eficàcia personal i professional ”

També s’ha organitzat una càpsula de WordPress: crea i gestiona la teva web i blog corporatiu, e-commerce, portfoli, agenda d’esdeveniments, a càrrec d’ Albert Calzada al Cei Les Borges Blanques. I els Elements clau per la creació d’uma empresa. Com puc trobar la meva idea de negoci a càrrec de Jose Alonso, professor de la UdL a Tremp.

http://www.globalleida.org/sites/default/files/28-2-17-cei_alt_urgell-_internet_marqueting_per_a_pimes_i_emprenedors-1.jpg, http://www.globalleida.org/sites/default/files/img-20170228-wa0003_pcital_0.jpg