Amb els 76 inscrits a les accions formatives d’aquesta setmana hem arribat a 5.059 participants des de gener del 2017.

Aquesta setmana la formació proposada en el catàleg EmForma ha començat al Cei Pallars Sobirà, amb la càpsula formativa Coaching comercial, adreçada  a totes aquelles persones que gestionen un negoci, empresa, a professionals de les vendes, en la què, s’han  explicat els coneixements necessaris per saber com vendre als nostres clients, més i millor, com fer que la venda de bens o serveis sigui un art i, com aconseguir que els negocis o empreses millorin els resultats i la satisfacció dels seus clients.

Al Centre d’Iniciatives Empresarials (edifici 23A del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida), s’ha impartit el Taller: “Potencia la teva creativitat”, adreçat a  persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals. Amb aquest taller es planteja si, Som creatius de naixement o és una habilitat que s’aprèn?, i si, La tan valorada creativitat es pot cultivar i desenvolupar, tots tenim la capacitat de ser creatius!. Un taller que a través de proves i jocs, ha posat a prova les capacitats creatives de cada participant i com es pot utilitzar en el món dels negocis. Aquest taller s’ha dividit en dos sessions de 3hores cada una i han assistit 22 persones.

Pel que fa a les sessions formatives d’orientació professional dels Dimarts Feiners adreçades a persones que estan en procés de cerca activa de feina.  Al Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça s’ha impartit una càpsula formativa sobre El Mindfulness aplicat al dia laboral. El Mindfulness o Atenció Plena, és un recurs molt útil a l’hora d’augmentar la productivitat i reduir l’estrès a la feina, amb aquesta tècnica s’aconsegueix, millorar el rendiment, augmentar la capacitat de concentració, la intel·ligència emocional, la creativitat entre d’altres. Per aplicar aquesta tècnica i els seus beneficis s’ha de començar amb sessions curtes de meditació i anar incrementant-les.

Al Cei Les Borges Blanques s’ha impartit la càpsula Formativa, Publicitat a Google de nivell avançat a càrrec de   Jordi Martínez, de l’agència Xtrategics. Amb l’objectiu de facilitar la modernització de les empreses i ajudar-los a millorar els seus resultats amb aquesta formació podran millorar el seu posicionament en els diferents cercadors i treballar el seu projecte de publicitat digital. Els participants han pogut conèixer les estratègies d’optimització de campanyes, la publicitat a Youtube i Google Shopping, el Re-màrqueting, que ens permet mostrar anuncis a aquells usuaris que han visitat la nostra web, un anàlisi de dades i informes.

Al Cei Tàrrega, s’ha impartit una sessió més dels Dijous Emprenedors, Tècniques de vendes: menys business plan  i més vendes. Una sessió formativa en la què, d’una manera clara, objectiva i d’una manera resolutiva s’ha explicat com aconseguir els objectius empresarials, aplicant tècniques innovadores molt útils per passar de la teoria a la acció utilitzant la metodología Learn By Doing, aconseguint un efecte   immediat que podem aplicar al nostre dia a dia per millorar la nostre empresa.

Pel que fa a les activitats proposades en el programa E2, a l’Escola del treball s’ha impartit el Taller de Lideratge i Gestió d’Equips per un grup de 30-35 alumnes de 1r de cicle formatiu de grau superior.